Një drejtoreshë e re në EFIP

Zonja Nadia TALATA sapo i është bashkuar ekipit të Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Prishtinës në cilësinë e drejtoreshës pedagogjike. Me përvojën e saj në fushën e arsimit në Francë dhe jashtë saj, Nadia TALATA vjen drejtpërdrejt nga gjimnazi francez në New Orleans dhe do të ketë kënaqësinë t’ju mirëpres nga tash në ambientet e EFIP-it.Gjithçka…

Vizita e Ambasadorja e Francës, Zonja Marie-Christine Butel

Këtë mëngjes, Ambasadorja e Francës, Zonja Marie-Christine Butel, ishte për vizitë në ambientet e reja të Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Prishtinës (EFIP). Kjo vizitë ishte një mundësi për të diskutuar rreth projekteve për zhvillimit të Shkollës, me përkrahjen e dhënë nga Ambasada Franceze, dhe për organizimin i vitit të ardhshëm shkollor që do të zhvillohet…

Informacioni

Njoftimi për mbylljen e papritur të të gjitha institucioneve shkollore befasoi të gjithë, me këtë rast ekipi i EFIP u mobilizua menjëherë për të siguruar për nxenesit e saj vazhdimësinë e mësimeve. Programet inovative të personalizuara, si dhe ato të CNED (qendra e Arsimit Kombëtar në Distancë,) u vunë shpej tnë dispozicion të familjeve (…