Një drejtoreshë e re në EFIP

Zonja Nadia TALATA sapo i është bashkuar ekipit të Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Prishtinës në cilësinë e drejtoreshës pedagogjike. Me përvojën e saj në fushën e arsimit në Francë dhe jashtë saj, Nadia TALATA vjen drejtpërdrejt nga gjimnazi francez në New Orleans dhe do të ketë kënaqësinë t’ju mirëpres nga tash në ambientet e EFIP-it.Gjithçka…