Vizita e Ambasadorja e Francës, Zonja Marie-Christine Butel

Këtë mëngjes, Ambasadorja e Francës, Zonja Marie-Christine Butel, ishte për vizitë në ambientet e reja të Shkollës Ndërkombëtare Franceze të Prishtinës (EFIP). Kjo vizitë ishte një mundësi për të diskutuar rreth projekteve për zhvillimit të Shkollës, me përkrahjen e dhënë nga Ambasada Franceze, dhe për organizimin i vitit të ardhshëm shkollor që do të zhvillohet…