Shoqata -Autizmi - Prishtine

Shoqata “Autizmi” – Prishtinë

Është mrekulli kur fëmijët ndihmojnë fëmijët. Vepra e tyre është aq e bukur po aq sa çiltërsia e qëllimit të tyre. Fëmijët e Shkollës Ndërkombëtare Franceze në Prishtinë, dhuruan shumë dhurata të bukura për fëmijët e shoqatës AUTIZMI, me shpresë që festat dhe përditshmërinë e tyre të ju bëjnë më të bukur! Ajo cka shoqata…